A2 posters hebben een afgewerkt formaat van 420 x 594 mm en worden voornamelijk gebruikt in de buitenreclame. Postermania levert de goedkoopste A2 posters van Nederland.


De A2 posters van Postermania worden digitaal geprint in de kleine oplages en de grote oplages A2 posters worden offset gedrukt. Met beide productiemethoden wordt een scherp en mooi drukresultaat behaald. Bestel simpel en snel in enkele stappen A2 posters met behulp van ons bestelsysteem. Postermania verpakt uw A2 posters netjes op rol en de A2 posters worden verzonden in stevige kartonnen omdozen. Kies voor de beste A2 posters, kies voor A2 posters van Postermania!

Gebruikt u de posters (kortstondig) buiten? Bestel dan A2 posters op 120 grams bluebackpapier. Dit is ons goedkoopste papiersoort en is tot enkele maanden bestand tegen weersinvloeden.


Ons 160 grams Topcolor papier is het perfecte posterpapier en bedoeld voor binnengebruik. Dit papier is het stevigere alternatief en de opvolger van het 135 grams MC papier. Wilt u echt opvallen, kies dan voor ons 90 grams fluoriserend papier. Dit papier is enkelzijdig te bedrukken in zwart en is leverbaar in de kleuren geel, groen, roze en oranje.Klik HIER om naar de bestelpagina te gaan om A2 posters te bestellen!