Blueback 120 grams

 

Bluebackpapier eénzijdig, glad, houtvrij, 120 grams, litho-posterpapier voorzien van blauwe achterzijde wordt voornamelijk gebruikt voor de buitenreclame. Denk hierbij aan de posters in driehoeksborden en lantaarndisplays die u ongetwijfeld vaak tegenkomt op straat. Dit papier heeft een waterafstotende coating aan de voorkant en is voorzien van een blauwe achterkant. Hierdoor kan men poster over poster plakken zonder dat de onderliggende poster doorschijnt. Zowel de geprinte als offsetposters op bluebackpapier zijn bestand tegen weersinvloeden*.

 

Topcolor Papier 160 grams

 

Dit papier kenmerkt zich door zijn stevigheid en geeft zeer mooie drukresultaten. Het papier is hoogwit en is qua prijs kwaliteit verhouding een zeer goed alternatief voor het 135 grams MC papier. Dit posterpapier is uitstekend geschikt voor instore communicatie (winkelposters/showroomposters).

 

Fluorpapier 90 grams

 

Wilt u eruit knallen en echt opvallen? Print dan uw poster op ons 90 grams fluoriserend papier. Dit papier wordt ook wel neonpapier genoemd en is verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, oranje en roze. Let op: het is alleen te bedrukken in zwart!

 

* Onze posters kunnen gemakkelijk enkele maanden in de buitenlucht hangen zonder verlies in kwaliteit!